Welkom op de site van TANSTAAFL software B.V., vooraanstaand ontwikkelaar van maatwerksoftware voor het midden- en kleinbedrijf.

Een steeds weer terugkomend thema in ons werk is de interactie met andere systemen. Of het nu Apple Adresboek of Outlook is, Apple Mail of het vertrouwde boekhoudpakket; wij kunnen er onze applicaties (en die van anderen!) mee laten communiceren.

Wij maken software voor een veelheid aan branches; retailorganisaties, grafische industrie, reclamebureau’s, consultancy, pharma, er is bijna geen industrie te bedenken of wij hebben er software voor gemaakt. Dat is winst voor u, want bijna altijd kennen wij het klappen van de zweep in uw branche, waardoor wij software schrijven die u beter helpt in uw werk!

Nieuws:


Onlangs publiceerde FileMaker Inc. een nieuwe versie van FileMaker Go, de FileMaker client voor iOS, het operating system van iPhone en iPad...

In deze nieuwe versie kan de gebruiker een PDF maken en deze mailen, waardoor bijvoorbeeld een verkoper stante pede een offerte kan maken voor een klant en deze direct kan mailen.

Sinds de oprichting in 2004 heeft TANSTAAFL software uitsluitend gewerkt met gecertificeerde ontwikkelaars.

Daardoor staan wij vanaf het begin dan ook in de top-drie van gecertificeerde ontwikkelaars.